Centralni sesalni sistem

Obstaja mnogo razlogov za vgradnjo centralnega sistema. Centralni sesalni sistem stane manj kot ste mislili. Možna je tudi izvedba v že končanih stanovanjih in hišah. Ko zgradite ali obnavljate hiše dajte vsekakor vgraditi cevni razvodni sistem. Za sesalno enoto in pribor se lahko odločate kasneje.

Zakaj?
Perfektna čistoča in higiena!

Kaj je centralni sesalni sistem?
V pomožnem prostoru je fiksno instalirana sesalna enota, katera je s cevnim razvodom povezana z vtičnicami v zgradbi. Sesalna cev se pri sesanju vtakne v vtičnico, sesalna enota se vklopi in … sledi udobno sesanje brez hrupa, smradu, filtriran zrak pa se izpiha iz zgradbe. Tako enostavno!

AERTECNICA | devetindvajset let zgodbe, ki temelji na konceptu čistega sveta.

“THINK CLEAN” je filozofija za življenje, za naše dobro počutje in zdravje, jih je treba upoštevati v vsakdanjem življenju.
Zasnova in izdelava razvojnega sektorja za odpravo prahu iz bivalnih prostorov in zagotavljanja ustrezne izmenjave zraka se je začela leta 1985. Na eni strani AERTECNICA uporablja tehnologijo, ki izpolnjujejo visoke standarde, ki se pričakujejo v današnjem svetu, in na drugi strani se odlikuje kot podjetje, ki je občutljivo na okoljske vrednote.Pozornost za zdravje in okolje, so se združili s konstantnimi tehničnimi raziskavami.

Raziskave, inovacije, tehnologija, zanesljivost – Naša zgodovina je vedno temeljila na želji, da smo prisotni na trgu z najvišjo kakovostjo izdelkov, ki simbolizirajo blagovno znamko”Made in Italy” in “Made in EU”. Mi smo še vedno vodilno podjetje z veliko malih in velikih tehnoloških inovacij, kot so zaslon Dynamic Control in mehki zagon motorjev. To je podjetje, ki se nenehno razvija in zre v prihodnost.
V preteklih letih je AERTECNICA nadaljevala pot postopnega razvoja in postala vodilna v svojem tržnem segmentu, zaradi svoje sposobnosti, da zagotovi veliko visokotehnoloških rešitev. AERTECNICA odpravlja težave, povezane s higieno in čistočo z uporabo novih tehnologij za nov koncept domače in delovnega čistoče. Smo prvo podjetje na trgu, ki se potrjujejo po svoji kakovosti sistema in je pridobilo standarde kakovosti ISO 9001 in ISO 14001. Družba je pridobila tudi CCC certifikat za distribucijo sistemov na Kitajskem.
Družba je odprta v svet in venomer raste in ponuja vedno znova inovacije izdelkov.AERTECNICA je trenutno zastopana v skoraj 40 državah po vsem svetu, in raste vsako leto prek svoje mreže izšolanih in ekskluzivnih distributerjev.

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
BetFair F.BetRoll UK Bookies