Pritrdilni sistem LeifeldPritrdilni sistem Leifeld je najbolj enostaven in zelo praktičen sistem pritrjevanja in obešanja cevovodov in instalacijskih elementov. Zasnova je v tem, da je izredno malo sestavnih delov in lahko na terenu se oblikuje določena podpora v poljubni obliki. Prednost pred ostalo konkurenco je v tem, da je v enem majhnem kovčku ves pritrdilni material (vijaki, matice in orodje) ki služijo, da se sistem montira in seslavlja. Dva ključna elementa pa sta prforirani C-profil ter prforirano ploščato železo (tračnica) širine 50mm. S to tračnico se lahko oblikuje s pomočjo posebnih krivilnih klešč poljubne oblike pritrdilna, nosilna konzola ali podpora.

Za enostavnost montaže več cevovodov vzporedno je izdelovalec pritrdilnega sistema g. Leifeld izumil tudi patentiran J- profil katerega oblikuje enostavnost montaže samo s pomočjo navojne matice, palice in objemke, brez potrebnih pritrilnih metulčkov ali obešalnih posebnih elementov, kateri samo dražijo sistem obešanja in pritrjevanja.

G. Leifeld je sistem razvil pred 20 leti, ker je bil tudi sam monter in se je srečeval z težavami pritrjevanja. Sistem je dolgo časa razvijal in prišel do zelo enostavne in uporabne rešitve. Sistem uporabljajo z zadovoljstvom vsi monterji, ko so prvič preizkusili in začeli uporabljati.

Dodatne vsebine
PDF cenik (november 2011)
WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
BetFair F.BetRoll UK Bookies